m
|
top

Deze menu wordt geserveerd op donderdagavond, vrijdagmiddag, vrijdagavond, zaterdagavond, zondagmiddag en zondagavond.

januari

Gerookte zalm green star kaviaar
Pani Puri humus pancetta
Tartaar Pickeld

*

Tonijn
Citrus
Sesam
Daikon

*

Sharretong
Spinazie
Schelpjes
Citrus

*

Tropische fruit
Rum

*

Kalfs
Rösti
Kool
Paddenstoel

*

Kaasbordje “Verbruggen”

*

Crumble
Mango
Vanille
Mascarpone

februari

Tonijn Komkommer Mascarpone
Savooi
Rookworst Krokant
Taco Cajun Pecorino

*

Kalfs
Pastinaak
Mostarda
Postelein

*

Schotse zalm
Garnaal
Spinazie
Knolselder

*

Martini
Rosato
Sinaas

*

Koekoek
Schorseneren
Truffel
Bospaddenstoelen
Risotto
Bosui

*

Selectie Kazen Verbruggen

*

Chocolade
Bessen
Brownie
Advocaat

Reserveren?

0473/543257

johannietershuys-img-6
d

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Zeer lekker gegeten. Aanrader.

Sooi Verheyde

Zeer lekker gegeten, gezellige locatie en zeer vriendelijke bediening.

Christian Martin

Lekker en vriendelijk en goede wijnen. Kortom een aanrader!

Eric Keimes

Heel lekker gegeten vandaag voor mijn 50ste verjaardag: super lekker eten, met een uitstekende attente bediening - bedankt aan het hele team!

Yves Wijnants

Fantastische ervaring. Op het eten niks op aan te maken. Mooie presentatie en de smaken zaten er boenk op. Een overheerlijke rundstartaar waarbij ik al begin te watertanden bij de gedachte alleen. Een Chef die beseft dat zijn team even belangrijk is als hijzelf. Iets wat hem zeker siert! Ere wie ere toekomt, een sous chef die kookt met passie voor het vak. Daarbij dan nog een zeer aangename en correcte bediening in een mooie en gezellige setting. Een meer dan geslaagde avond en zeker voor herhaling vatbaar. Keep it up and good luck!!!

Erwin Bervoets

Bijzonder lekkere gerechten, eigen wijnen en uitzonderlijke vriendelijke bediening met de glimlach. Wat het er echt heel fijn maakt is de no nonsense relaxte ongedwongenheid. Alles is mogelijk en alles is ok. Geen gedoe.

Dr Whoe

Alles was een totaal plaatje! Genoten met de familie.

Albrecht Asnong