Degustatiemenu
4, 5 of 6-gangen menu
Deze menu wordt geserveerd op donderdagavond, vrijdagmiddag, vrijdagavond, zaterdagavond, zondagmiddag en zondagavond.
oktober
Kipkap kool
Fazant Fine Champagne witloof
Zalm wasabi
*
Sint-Jakobs vrucht
Appel
Citrus
Aardpeer
*
Baars
Knolselder
Bacon
Paddenstoel
*
Appel
Vermouth
*
Everzwijn
Koolrabi
Schorseneer
Pommes Dauphine
*
Kaasbordje “Verbruggen”
*
Red Modoc
Karamel
Witte chocolade
Kaneel
Van 1 oktober t.e.m. 31 oktober
Menu all-in
Waters, aangepaste wijnen, aperitief met hapjes, koffie met garnituren
- 4 gangen: 103 euro
- 5 gangen: 124 euro
- 6 gangen: 135 euro
Menu
- 4 gangen: 58 euro
Voorgerecht, Intermezzo, Hoofdgerecht, Dessert - 5 gangen: 69 euro
Voorgerecht, Tussengerecht, Intermezzo, Hoofdgerecht, Dessert - 6 gangen: 76 euro
Voorgerecht, Tussengerecht, Intermezzo, Hoofdgerecht, Kaasgerecht, Dessert
Aangepaste wijnen:
- 4 gangen: 23 euro
- 5 gangen: 31 euro
- 6 gangen: 35 euro
Huis aperitief met hapjes: 16 euro
Mocktail: 8 euro
Cocktail: 13 euro
Koffie met garnituren: 8 euro
Kaas in plaats van het dessert “Peter Verbruggen”: 7 euro supplement
Glaasje dessertwijn naar keuze: 7 euro / glas
Opgelet
- Zaterdagavond enkel 5 of 6 gangen menu
- Menu’s zijn per tafel
- Alle gerechten zijn ook apart verkrijgbaar
Reserveren?
0473/543257
Wijnen
Wij serveren lekkere wijnen uit Italië, Frankrijk, Portugal en Spanje.
Daarnaast werken we ook met Belgische wijnen van ons eigen domein, van Hoenshof en van Jerom Winery. De wijnen worden met liefde en kennis gemaakt door Ghislain Houben en zijn zoon Jeroen.
Blijf op de hoogte
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Zeer lekker gegeten. Aanrader.
Sooi Verheyde
Zeer lekker gegeten, gezellige locatie en zeer vriendelijke bediening.
Christian Martin
Lekker en vriendelijk en goede wijnen. Kortom een aanrader!
Eric Keimes
Heel lekker gegeten vandaag voor mijn 50ste verjaardag: super lekker eten, met een uitstekende attente bediening - bedankt aan het hele team!
Yves Wijnants
Fantastische ervaring. Op het eten niks op aan te maken. Mooie presentatie en de smaken zaten er boenk op. Een overheerlijke rundstartaar waarbij ik al begin te watertanden bij de gedachte alleen. Een Chef die beseft dat zijn team even belangrijk is als hijzelf. Iets wat hem zeker siert! Ere wie ere toekomt, een sous chef die kookt met passie voor het vak. Daarbij dan nog een zeer aangename en correcte bediening in een mooie en gezellige setting. Een meer dan geslaagde avond en zeker voor herhaling vatbaar. Keep it up and good luck!!!
Erwin Bervoets
Bijzonder lekkere gerechten, eigen wijnen en uitzonderlijke vriendelijke bediening met de glimlach. Wat het er echt heel fijn maakt is de no nonsense relaxte ongedwongenheid. Alles is mogelijk en alles is ok. Geen gedoe.
Dr Whoe
Alles was een totaal plaatje! Genoten met de familie.