À la carte
Ganzenlever
Gerookt
Bloemkool
Crème brûlée
Pruim
€ 24,00
*
Kabeljauw
Savooi
Knolselder
Aardappel
Kruim
VG € 24,00
HG € 37,00
*
Australia flap meat
Rode biet
Spruit
Pastinaak
€ 45,00
*
Hertenkalf
Appel “tatin”
Braam
Rode biet
Spruit
Pastinaak
€ 43,00
*
Appel
Banketbakkersroom
Rum rozijn
Coco’s
17,00 €
*
Helse Dame Blanche
€ 12,00
*
Kaasbordje Peter Verbruggen
€ 16,00
Menu & à la carte
Bij ons kan je ook terecht voor à la carte gerechten, naast ons vast 4, 5 en 6 gangenmenu.
Reserveren?
0473/543257
Belgische wijnen
Wij werken met wijnen van ons eigen domein, van Hoenshof en van Jerom Winery. De wijnen worden met liefde en kennis gemaakt door Ghislain Houben en zijn zoon Jeroen.


"Zeer vriendelijke bediening, lekkere keuken, mooi kader. Kortom op en top genieten. Zeker voor herhaling vatbaar!"
Gert Peeters
Lekker gegeten van begin tot einde in een gezellige sfeer en top bediening!"
Nathalie Gielen
"Mijn partner en ik hebben er een zeer gezellige avond beleefd. Vriendelijke bediening door mensen met kennis van zaken en het eten was een streling voor de tong en smaakpapillen!"