À la carte
Sint Jacobs vrucht
Garnaal
Groene asperges
Sinaas
Kerrie
€ 23,00
*
Harder
Asperges
Kappertjes
Koolrabi
Chorizo
VG € 23,00
HG € 35,00
*
Duroc
Aubergine
Zoete tomaat
Punt paprika
Courgette
€ 39,00
*
Holstein Runds of Chateaubriand
Aubergine
Roze peper
Paprika
€ 45,00
*
Aardbei
Chocolade
Praliné
Mascarpone
17,00 €
*
Helse Dame Blanche
€ 12,00
*
Kaasbordje Peter Verbruggen
€ 16,00
Menu & à la carte
Ons keukenteam begint op kruissnelheid te komen! Daarom zijn wij sinds 1 oktober gestart met à la carte gerechten, naast ons vast 3 en 4 gangenmenu.
Openingsuren
Donderdag: 18u00 – 23u30
Vrijdag: 18u00 – 23u30
Zaterdag: 18u00 – 23u30
Zondag: 12u00 – 14u00 en 18u00 – 23u30
Opgelet: vanaf juni zijn we terug open op maandag en gesloten op donderdag.
Jaarlijks verlof van 13/06 tot 26/06
Reserveren?
0473/543257
Belgische wijnen
Wij werken met wijnen van ons eigen domein, van Hoenshof en van Jerom Winery. De wijnen worden met liefde en kennis gemaakt door Ghislain Houben en zijn zoon Jeroen.










"Zeer vriendelijke bediening, lekkere keuken, mooi kader. Kortom op en top genieten. Zeker voor herhaling vatbaar!"
Gert Peeters
Lekker gegeten van begin tot einde in een gezellige sfeer en top bediening!"
Nathalie Gielen
"Mijn partner en ik hebben er een zeer gezellige avond beleefd. Vriendelijke bediening door mensen met kennis van zaken en het eten was een streling voor de tong en smaakpapillen!"